Konferenserbjudanden

Här listar vi erbjudanden på konferenser, kräftskivor, julbord och kick-offer hos våra utvalda medlemsanläggningar. Kontakta oss direkt om du har annat önskemål till mötet eller konferensen, vi älskar utmaningar.
Kom igång och filtrera efter område.

KICK OFF PÅ VÄRMDÖ!

Gäller på: FågelbroHus
Under perioden: 2021-11-25 - 2022-03-14
Värde / person: 2790kr
Överraska dina kollegor med kick off på Fågelbrohus. Starta året med att samla teamet till ett kreativt möte i natursköna miljöer, med god mat och en stunds lyx vid vår varma utomhuskälla och relaxavdelning. Efter ett varmt välkomnande i entrén och dagens första kopp kaffe startar ni mötet i er lokal, här finns dessutom flera salonger och sociala ytor för er som önskar stunder av grupparbete. Därefter följer en god fika, lunch och sedan en liten eftermiddagsfika igen. Er stund i spa väljer ni själva när ni avnjuter men till kvällen serverar vi ett glas champagne och en smakresa med 3-rättersmiddag i vår restaurang. Efter en heldag med kreativitet och energi sover ni gott i ett av våra 72 hotellrum för att sedan vakna upp till vår goda frukostbuffé med noga utvalda produkter och råvaror.
Bokningskod: KICK FBH
Boka på 0771-50 55 00

Vinterkonferens med rabatt - från 1695 kr pp

Gäller på: Marstrands Havshotell
Under perioden: 2021-11-26 - 2022-03-20
Värde / person:
Ibland behöver man prata och träffas. Vad passar då bättre än Västkustens pärla när den är som bäst? Under en timme från Göteborg hittar du oss på en högst unik plats längst ut i kustbandet på västkusten. Med vårt läge på på fastlandet bjuder vi våra gäster på en blixtrande vy över Marstrandsön samtidigt närheten till havet erbjuder ett evigt skådespel som bjuder in till inspiration och samling året om. Med dess fängslande historia, spännande natur och salta hav lockar Marstrand besökare från hela världen och hamnar frekvent på topplistor världen över som ett “måste”. Erbjudandet gäller utvalda datum till och med mars 2022. Helpension, inklusive lokal, med del i dubbelrum.
Bokningskod:
Boka på 0771-50 55 00

KICK OFF med fri aktivitet

Gäller på: Krusenberg Herrgård
Under perioden: 2021-12-06 - 2022-03-31
Värde / person: 2990kr
Välkomna till Krusenberg Herrgård 2022 som ligger intill Mälaren med prefekt läge mellan Stockholm och Uppsala med närheten till Arlanda. I vårt kickoff erbjudande ingår en fri aktivitet, välj mellan pulshöjande padel, historisk vandring på herrgården, avkopplande bastu intill Mälaren eller vinprovning i vår vinkällare. Här står energi, kreativitet och glädje i fokus! I KICK OFF-ERBJUDANDET INGÅR: Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika dag 1 3-rättersmiddag i herrgårdens salonger Boende i enkelrum för alla deltagare Frukostbuffé Fri aktivitet, välj mellan: 1. Historisk guidning 2. Vinmingel med sommelier 3. Padel 4. Vedeldad bastu intill Mälaren
Bokningskod:
Boka på 0771-50 55 00

Kontakta oss

Vill du ha avtal med oss, eller ta del av någon av våra många mötestjänster? Kontakta oss på tel 0771 – 505 500 eller via e-post till bokning@svenskamoten.se.

Konferensförfrågan

Vill du ha personlig hjälp med din bokning av våra erfarna mötesplanerare? Fyll i dina önskemål, så återkommer vi med förslag som passar dig – oftast inom bara ett par timmar.

Boka själv online

Det här är alternativet för dig som snabbt, enkelt och smidigt vill hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.