Konferenserbjudanden

Här listar vi erbjudanden på konferenser, kräftskivor, julbord och kick-offer hos våra utvalda medlemsanläggningar. Kontakta oss direkt om du har annat önskemål till mötet eller konferensen, vi älskar utmaningar.
Kom igång och filtrera efter område.

Festlig Fredag på Slottet!

Gäller på: Sundbyholms Slott
Under perioden: 2022-05-23 - 2022-08-31
Värde / person: Rabattens värde varierar
Så mycket festligare än så här kan en fredag inte bli. Fira med ett paketerbjudande med helpension och 1700-tals maskeradbal, en agentfest (James Bond tema) eller en vikingamiddag i egen lokal för ca 2295 kr per person i dubbelrum (för de som önskar enkelrum tillkommer enkelrumstillägg). Vi skjuter gärna kanonsalut för att sätta fart på er fredagsfest!
Bokningskod: Festlig Fredag
Boka på 0771-50 55 00

Grillpaket på privat takterrass!

Gäller på: 7A Odenplan
Under perioden: 2022-03-17 - 2022-09-30
Värde / person:
Boka vår härliga takterrass och bjud in kollegorna eller kunderna till en fest uppe bland takåsarna! På takterrassen finns två inglasade uterum som gör det möjligt att vistas utomhus oavsett väder. När kvällen sedan blir svalare finns infravärme, ljuslyktor och plädar som värmer. Mingla i baren med något gott att dricka medan en läcker grillbuffé dukas upp med mängder av härliga tillbehör tillagade av våra duktiga kockar. I paketpriset ingår: Grillbuffé med dryckespaket som inkluderar: Välkomstdrink, två glas öl/vin, mineral- och stilla vatten samt kaffe/te med chokladbit efter maten. I lokalhyran ingår takterrassen med privat ingång. Här får ni en privat oas med två inglasade uterum, mingelyta med lounge- och cafémöblering, ljuslyktor, växter, infravärme och plädar. I paketet ingår också serverings-personal, grillkockar och bar där vi serverar svalkande drycker samt obevakad garderob. Samtliga priser är angivna exklusive moms och per person, minimum 50 personer och med tillgång till terrassen från klockan 17.30. Vi reserverar oss för vissa menyförändringar och möjliga felskrivningar.
Bokningskod: Takterrass2022
Boka på 0771-50 55 00

Höstlovsmöte 452 kr

Gäller på: Runö Möten & Events
Under perioden: 2022-08-17 - 2022-10-27
Värde / person:
Skollovserbjudande – 452 kr Dags att ses? Lägg er konferens hos oss under ett skollov och nyttja detta fina konferenserbjudande! DAGKONFERENS – från 452 kr/person Här på Runö Möten & Events möts ni i någon av våra luftiga lokaler, en ingår i paketpriset*, ingår gör också förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe. Måltiderna är förstås lagade med kärlek och serveras som bufféer i vår huvudbyggnad. LOGI Önskar ni bo kvar erbjuder vi logi i våra nyrenoverade rum till ett fördelaktigt pris. Våra hotellhus ligger utspridda över kullen och har omkring 20 hotellrum i varje hus med vacker utsikt mot vatten eller ängar. OM OSS Vårt natursköna läge på Näsudden i Åkersberga lockar till utomhusaktiviteter i naturen. Att vi dessutom har plats för många inomhusaktiviteter och ett KRAV-certifierat kök tror vi hjälper till för att ge ditt möte en riktigt bra upplevelse. Välkommen till inspirerande möten på vår halvö! Pris exklusive moms. Erbjudandet gäller endast nybokningar av konferenser skolloven 2022. Kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter. *Gäller ej konferens i Runöhallen.
Bokningskod: LOV2022
Boka på 0771-50 55 00

10-33% rabatt med "We Love Mondays"

Gäller på: Sundbyholms Slott
Under perioden: 2022-08-08 - 2022-10-31
Värde / person: Rabatt 10% - 33% per person
Alla som bokar vårt konferenspaket We Love Mondays får veckans bästa helpensionspris och dessutom mervärden som inkluderas i helpensionspriset – året runt! Kom och gilla måndagar i Sundbyholms vackra miljö!
Bokningskod: We Love Mondays
Boka på 0771-50 55 00

Höstkickoff 100-300 personer i Logen, vi bjuder på gårdens aktiviteter !

Gäller på: Siggesta Gård
Under perioden: 2022-08-01 - 2022-11-30
Värde / person: 152kr/pp ex moms
Boka ett möte i någon av våra unika och ombonade konferenslokaler. På Siggesta Gård möter ni hösten i den vackra naturen så passa på och packa med gummistövlar för en svamppromenad i skogen eller ta med löpskorna och ta en tur på någon av våra leder i morgondimman. Skörda själv i vår köksträdgård, eller plocka äpplen i vår trädgård. Njut av det genuina äkta i en lyxig miljö med stor fokus på passionen för våra gäster, och möjligheten till lugn, natur, och träning  Middagen intas framför brasan och består till stor del av egenodlat eller närproducerat. *gäller i samband med en helpensions konferens under aug-nov 2022,minst 10 personer
Bokningskod: Hösterbjudande
Boka på 0771-50 55 00

Lovveckor & Helger 2022

Gäller på: Skogshem & Wijk
Under perioden: 2022-04-07 - 2022-12-31
Värde / person:
Tänk utanför boxen! 50% rabatt på logi 50% rabatt på huvudlokal Smygsemestra utan att ta semester Har du och dina kollegor suttit hemma alldeles för länge och vill ni komma ut snart, men vill ni gärna ha lite extra plats för säkerhets skull? Gör då inte som alla andra, men tänk utanför boxen och boka er konferens med flit just under lovveckor eller helger. Det är lugnare perioder och ni sparar då en massa pengar som ni till exempel kan lägga på aktiviteter eller underhållning och ni har då fri tillgång till våra välkända mervärden, som vår härliga varma utomhuspool (som är ännu skönare under vintern), bastu, gym och aktiviteter, både inomhus och utomhus. Det blir nästan att konferera óch semestra utan att ta semester! Erbjudandet gäller enbart nya förfrågningar för minst 20 deltagare som inkluderar övernattning och där arrangemanget genomförs under vecka 15 julimånad 2022, vecka 44 och 52. Mindre sällskap på förfrågan. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden/avtal. (Vid avtalskunder gäller erbjudandet som blir mest förmånlig för kunden.)
Bokningskod: SVM Lovveckor & Helger
Boka på 0771-50 55 00

Skollovserbjudande 2023

Gäller på: Runö Möten & Events
Under perioden: 2022-08-17 - 2023-11-05
Värde / person:
Skollovserbjudande – 542 kr Dags att ses? Lägg er konferens hos oss under ett skollov och nyttja detta fina konferenserbjudande! DAGKONFERENS – från 542 kr/person Här på Runö Möten & Events möts ni i någon av våra luftiga lokaler, en ingår i paketpriset*, ingår gör också förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe. Måltiderna är förstås lagade med kärlek och serveras som bufféer i vår huvudbyggnad. LOGI Önskar ni bo kvar erbjuder vi logi i våra nyrenoverade rum till ett fördelaktigt pris. Våra hotellhus ligger utspridda över kullen och har omkring 20 hotellrum i varje hus med vacker utsikt mot vatten eller ängar. OM OSS Vårt natursköna läge på Näsudden i Åkersberga lockar till utomhusaktiviteter i naturen. Att vi dessutom har plats för många inomhusaktiviteter och ett KRAV-certifierat kök tror vi hjälper till för att ge ditt möte en riktigt bra upplevelse. Välkommen till inspirerande möten på vår halvö! Pris exklusive moms. Erbjudandet gäller endast nybokningar av konferenser skolloven 2023. Kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter. *Gäller ej konferens i Runöhallen.
Bokningskod: LOV2023
Boka på 0771-50 55 00

Kontakta oss

Vill du ha avtal med oss, eller ta del av någon av våra många mötestjänster? Kontakta oss på tel 0771 – 505 500 eller via e-post till [email protected].

Konferensförfrågan

Vill du ha personlig hjälp med din bokning av våra erfarna mötesplanerare? Fyll i dina önskemål, så återkommer vi med förslag som passar dig – oftast inom bara ett par timmar.

Boka själv online

Det här är alternativet för dig som snabbt, enkelt och smidigt vill hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.