Inga sparade anläggningar!
Frågor & svar

Weekendpaket på våra anläggningar

Att komma bort från vardagens krav emellanåt gör underverk för kropp och själ. När man byter miljö och tillåter sig att ”bara vara” händer något i oss och vi får energi, ny kraft och tid att prata med varandra om sådant som inte hinns med i vardagsstressen. Många av våra mötesplatser byter skepnad under helger och lov och utgör perfekta tillflyktsorter för en härlig weekend med upplevelser som till exempel inkluderar spa, träning, yoga, vandring, romantik – eller bara total avkoppling.

Varmt välkommen även under helgen! För att boka en weekend hos några av våra medlemsanläggningar kontaktar du respektive hotell. Nedan hittar du våra medlemsanläggningar som även riktar sig mot privatgäster för en härlig weekend.

Utvald av Svenska Möten

Att vara utvald av Svenska Möten innebär en garanti att anläggningen möter våra höga krav på kvalitet och hållbarhet. Samtliga anläggningar är certifierade enligt höga kvalitetskrav och Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Vi ställer även höga krav på säkerhet och certifierar anläggningar genom Svenska Mötens Säkerhetsdiplom.