Inga sparade anläggningar!

Välj språk

Visa orginalspråket
Frågor & svar

Välkommen även när du är ledig!

Att komma bort från matlagning, tvätt, ärenden och skjutsningar till diverse aktiviteter och allt annat som utgör vardagens krav emellanåt, gör underverk för både kropp och själ. När vi byter miljö och tillåter oss att ”bara vara” händer något i oss och vi får energi, nya tankar och tid att prata med varandra om sådant som man ofta inte tar sig tid till i vardagen. 

Många av våra mötesplatser byter skepnad under helger och lov och utgör perfekta tillflyktsorter för en härlig weekend eller semestervistelse med upplevelser som spa, träning, yoga, vandring, cykling, romantik – eller bara total avkoppling.

Tips! Har du testat den nya trenden Worcation? Kombinera distansarbete med
en weekend och gå direkt från kontoret till spat, baren eller ut på golfbanan.

Här nedan hittar du en lista över våra Utvalda medlemsanläggningar som du även kan njuta av privat.
För att boka en privat vistelse kontaktar du respektive hotell direkt.

P.S. Alla anläggningar har naturligtvis vidtagit en lång rad åtgärder för att säkerställa hälsan och säkerheten för alla gäster. Bland annat genom ökade städinsatser, handsprit-stationer och nya rutiner för att hjälpa till att hålla avstånd.

Utvalda mötesplatser Symbolen "Utvald av Svenska Möten" får bara de allra bästa mötesplatserna i Sverige lov att använda. Det innebär att när du bokar ditt möte på någon av våra utvalda mötesplatser så garanterar vi att du får uppleva unika, fristående, hållbara och Svanenmärkta mötesplatser av högsta kvalitet. Dessutom bidrar du till lokala arbetstillfällen med schyssta villkor. Som avtalskund till Svenska Möten får du rabatt på våra utvalda mötesplatser samt våra ytterligare cirka 220 landstäckande kedjehotell.
Kedjeanläggningar För att kunna hjälpa dig att boka ditt möte på en plats där våra utvalda mötesanläggningar inte finns eller av någon anledning inte kan ta emot, samarbetar vi med de stora, landstäckande hotellkedjorna. Ett tryggt val när våra egna utvalda anläggningar inte räcker till. Som avtalskund till Svenska Möten får du rabatt på våra utvalda medlemsanläggningar samt våra ytterligare cirka 220 landstäckande kedjehotell.
Övriga mötesplatser Om du inte hittar rätt anläggning för ditt möte bland våra utvalda medlemmar eller de kedjeanläggningar vi samarbetar med, kan vi också hjälpa till att boka alla Sveriges övriga mötesplatser. Våra kunniga mötesplanerare guidar dig till den rätta mötesplatsen för just dina behov. Som avtalskund till Svenska Möten får du tyvärr ingen rabatt på våra övriga mötesplatser.
0
0

Fler tips på bloggen!

Håll dig uppdaterad om vad som händer inom mötesvärlden och hos oss på Svenska Möten! Här hittar du de senaste nyheterna blandat med mötestips, trendspaning och inspiration.