Inga sparade anläggningar!

Välj språk

Visa orginalspråket
Frågor & svar

Boka konferens i Uppsala

Här hittar du de anläggningar i Uppsala som vi samarbetar med.

Uppsala är mer än bara domkyrkan, ett av Sveriges äldsta universitet och Pelle Svanslös. Sveriges fjärde största tätort bjuder på ett rikt utbud av blandad bebyggelse där gammalt möter nytt, fina naturområden och en botanisk trädgård samt ett intressant utbud av restauranger och butiker för olika smaker.

Uppsala nås enkelt genom fjärr- och lokaltåg, pendeltåg från Stockholm och Arlanda flygplats, långfärdsbuss eller bil. Ta dig runt smidigt i staden och dess omgivningar med lokaltrafiken eller hyr en cykel och utforska omgivningarna.
Arlanda flygplats ligger ca 30 min bort med bil (37km) och Stockholm nås på lite över en timme.

Konferera och möts på hotell med centralt läge eller i herrgårdsmiljö med anor från 1800-talet. Alla våra anläggningar erbjuder flertalet flexibla lokaler utefter ert behov.

Obs! Filtrera på kedjeanläggningar och övriga mötesplatser för att få upp fler anläggningar.

Utvalda mötesplatser Symbolen "Utvald av Svenska Möten" får bara de allra bästa mötesplatserna i Sverige lov att använda. Det innebär att när du bokar ditt möte på någon av våra utvalda mötesplatser så garanterar vi att du får uppleva unika, fristående, hållbara och Svanenmärkta mötesplatser av högsta kvalitet. Dessutom bidrar du till lokala arbetstillfällen med schyssta villkor. Som avtalskund till Svenska Möten får du rabatt på våra utvalda mötesplatser samt våra ytterligare cirka 220 landstäckande kedjehotell.
Kedjeanläggningar För att kunna hjälpa dig att boka ditt möte på en plats där våra utvalda mötesanläggningar inte finns eller av någon anledning inte kan ta emot, samarbetar vi med de stora, landstäckande hotellkedjorna. Ett tryggt val när våra egna utvalda anläggningar inte räcker till. Som avtalskund till Svenska Möten får du rabatt på våra utvalda medlemsanläggningar samt våra ytterligare cirka 220 landstäckande kedjehotell.
Övriga mötesplatser Om du inte hittar rätt anläggning för ditt möte bland våra utvalda medlemmar eller de kedjeanläggningar vi samarbetar med, kan vi också hjälpa till att boka alla Sveriges övriga mötesplatser. Våra kunniga mötesplanerare guidar dig till den rätta mötesplatsen för just dina behov. Som avtalskund till Svenska Möten får du tyvärr ingen rabatt på våra övriga mötesplatser.
0
0

Kontakta oss

Vill du ha hjälp med att boka en möteslokal eller frågor om avtal eller våra mötestjänster? Kontakta oss på 0771 505 500 (kl. 9.00-16.00) eller via bokning@svenskamoten.se.

Konferensförfrågan

Vill du ha personlig hjälp med din bokning av våra erfarna mötesplanerare? Fyll i dina önskemål, så återkommer vi med förslag som passar dig i en samlad offert.

Boka direkt

Det här är alternativet för dig som snabbt, enkelt och smidigt vill hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.