Inga sparade anläggningar!

Välj språk

Visa orginalspråket
Frågor & svar

Saturnus Konferens

Ett stenkast från Slussen

Utvald mötesplats

Utvalda mötesplatser Symbolen "Utvald av Svenska Möten" får bara de allra bästa mötesplatserna i Sverige lov att använda. Det innebär att när du bokar ditt möte på någon av våra utvalda mötesplatser så garanterar vi att du får uppleva unika, fristående, hållbara och Svanenmärkta mötesplatser av högsta kvalitet. Dessutom bidrar du till lokala arbetstillfällen med schyssta villkor. Som avtalskund till Svenska Möten får du rabatt på våra utvalda mötesplatser samt våra ytterligare cirka 220 landstäckande kedjehotell.

Konferensförfrågan

Boka nu: 0771-50 55 00
0 enkelrum 0 dubbelrum 0 bäddar 14 konferensrum 2 grupprum Max 130 deltagare 200 sittplatser Tillgänglighetsanpassat Fritt WiFi Inrikesflyg
Arlanda 37 km
Utrikesflyg
Arlanda 38 km
Tåg
Stockholm 1 km

Konferera i stort eller smått

Saturnus konferens ligger i ett perfekt läge vid Slussen myllrande folkliv med nära till allt. Byggnaden har ett lugnt läge på en återvändsgata. Huset uppfördes i början av sextiotalet efter ritningar av arkitekt Artur von Schmalensee. Många utav det vackra detaljerna finns bevarade tack vare en varsam renovering.

Saturnus erbjuder lokaler till allt från det lilla mötet på 8 personer upp till det stora mötet på 130 personer. Det finns totalt 14 lokaler i varierande storlekar, samtliga är möblerbara. Alla lokaler är utrustade med projektor, duk, högtalare, whiteboardtavlor, anteckningsmaterial samt snabb trådlös wifi och bredbandsuppkoppling. De större lokalerna har även myggor eller mikrofon och hörslinga.

Fokus på personlig service

På Saturnus ligger fokus på personlig service där alla gäster får ett personligt besök av mötesplatsens konferensvärdar och uppstartshjälp för er konferens. Ofta är detta samma konferensvärd som ni haft kontakt med under bokningsprocessen och som känner till just era behov och förutsättningar för att få ett lyckat möte. Behöver ni hjälp med streaming, webbsändning eller inspelning utav ert möte så hjälper Saturnus er med kontakt till välrenommerade företag för ett professionellt utförande.

Mat och dryck

Konferensgäster serveras en omtyckt frukostbuffé, goda luncher och smaklig eftermiddagskaffebuffé i smakfullt inredda matsalar. Önskar ni avsluta er dag med mingel eller en god kvällsbuffé så går det också att ordna. Det går även utmärkt att beställa goda, matiga smörgåsar eller wraps till era kvällsmöten.

Hornsgatan 15, 118 46 Stockholm

Slussen ligger endast två tunnelbanestationer från T-centralen och är den andra största knutpunkten i Stockholm, vilket gör Saturnus Konferens till den idealiska mötesplatsen ur kommunikationssynpunkt.
Om du kommer med tunnelbanan, gå av vid hållplats Slussen. Gå ut via utgång Södermalmstorg. Ta sedan till vänster och gå uppför den stenlagda backen. Korsa Götgatan och följ cykel/ promenadvägen Peter Myndes Backe rakt fram till vår fastighet.

Med buss: 300 m från hållplats Slussen
Med t-bana: 200 m från station Slussen samt 500 m från station Mariatorget
Med pendeltåg: 600 m från Stockholms Södra

Tipsa andra om Saturnus Konferens