Inga sparade anläggningar!

Välj språk

Visa orginalspråket
Frågor & svar

Scandic Hotels

Scandic är en av Sveriges största leverantörer av konferenser och möten och finns i hela Norden och kan anordna allt från konferenser, möten och kickoffer till mingel och event. Vill ni sova kvar är det enkelt att kombinera med bekvämt boende. Med allt från renodlade mötes- och konferenshotell nära flygplatser till centralt belägna cityhotell med populära restauranger, är möjligheterna att mötas många.

Under pågående pandemi har Scandic genomfört en hel rad med omfattande åtgärder, så att både du och dina mötesdeltagare kan fortsätta med att känna er säkra och trygga. På samtliga 85 hotell i Sverige kan du nu boka ett hybridmöte med digitala mötespaket. Samtliga anläggningar är även miljömärkta.

Scandic Hotels

Som avtalskund till Svenska Möten kan du boka på våra utvalda mötesplatser samt våra ytterligare cirka 220 landstäckande kedjehotell. Har du frågor kring våra avtal med hotellkedjorna och vad det innebär för er som avtalskund, hör av dig till oss.

400 Scandic
Utvalda mötesplatser Symbolen "Utvald av Svenska Möten" får bara de allra bästa mötesplatserna i Sverige lov att använda. Det innebär att när du bokar ditt möte på någon av våra utvalda mötesplatser så garanterar vi att du får uppleva unika, fristående, hållbara och Svanenmärkta mötesplatser av högsta kvalitet. Dessutom bidrar du till lokala arbetstillfällen med schyssta villkor. Som avtalskund till Svenska Möten får du rabatt på våra utvalda mötesplatser samt våra ytterligare cirka 220 landstäckande kedjehotell.
Kedjeanläggningar För att kunna hjälpa dig att boka ditt möte på en plats där våra utvalda mötesanläggningar inte finns eller av någon anledning inte kan ta emot, samarbetar vi med de stora, landstäckande hotellkedjorna. Ett tryggt val när våra egna utvalda anläggningar inte räcker till. Som avtalskund till Svenska Möten får du rabatt på våra utvalda medlemsanläggningar samt våra ytterligare cirka 220 landstäckande kedjehotell.
Övriga mötesplatser Om du inte hittar rätt anläggning för ditt möte bland våra utvalda medlemmar eller de kedjeanläggningar vi samarbetar med, kan vi också hjälpa till att boka alla Sveriges övriga mötesplatser. Våra kunniga mötesplanerare guidar dig till den rätta mötesplatsen för just dina behov. Som avtalskund till Svenska Möten får du tyvärr ingen rabatt på våra övriga mötesplatser.
0
0