Inga sparade anläggningar!

Välj språk

Visa orginalspråket
Frågor & svar

Boka konferens i Norrköping

Här hittar du de anläggningar i Norrköping som vi samarbetar med.

Norrköping har en historia som både industri-, sjöfarts- och handelsstad och har idag att kommit att bli en av landets större tätorter. Med sitt naturnära läge inne i Bråviken, omgärdat av Motala ström på vardera sida av staden finner du både en intressant historia, varierande arkitektur och flertalet sevärdheter. Här finns museum, gallerier, natursköna vandringsleder och imponerande forsar. Inte långt bort finns också Kolmårdens djurpark och storslagna skärgårdsmiljöer med platser som Sankt Annas skärgård och Arkösund.

Konferera under trygga former med närhet till naturen på någon av våra anläggningar, välj mellan alltifrån att mötas på vildmarkshotell till anläggningar i cityläge.
Till Norrköping tar du dig smidigt med tåg, långdistansbuss eller bil. Lokaltrafik med spårvagn och stadsbuss. Ca 63 km mellan Skavsta flygplats (Nyköping) och Norrköping och ca 41 km mellan Linköping flygplats och Norrköping.

Tips: Klicka även i ”Kedjeanläggningar” och ”Övriga mötesplatser” för att se fler alternativ på anläggningar!

Utvalda mötesplatser Symbolen "Utvald av Svenska Möten" får bara de allra bästa mötesplatserna i Sverige lov att använda. Det innebär att när du bokar ditt möte på någon av våra utvalda mötesplatser så garanterar vi att du får uppleva unika, fristående, hållbara och Svanenmärkta mötesplatser av högsta kvalitet. Dessutom bidrar du till lokala arbetstillfällen med schyssta villkor. Som avtalskund till Svenska Möten får du rabatt på våra utvalda mötesplatser samt våra ytterligare cirka 220 landstäckande kedjehotell.
Kedjeanläggningar För att kunna hjälpa dig att boka ditt möte på en plats där våra utvalda mötesanläggningar inte finns eller av någon anledning inte kan ta emot, samarbetar vi med de stora, landstäckande hotellkedjorna. Ett tryggt val när våra egna utvalda anläggningar inte räcker till. Som avtalskund till Svenska Möten får du rabatt på våra utvalda medlemsanläggningar samt våra ytterligare cirka 220 landstäckande kedjehotell.
Övriga mötesplatser Om du inte hittar rätt anläggning för ditt möte bland våra utvalda medlemmar eller de kedjeanläggningar vi samarbetar med, kan vi också hjälpa till att boka alla Sveriges övriga mötesplatser. Våra kunniga mötesplanerare guidar dig till den rätta mötesplatsen för just dina behov. Som avtalskund till Svenska Möten får du tyvärr ingen rabatt på våra övriga mötesplatser.
0
0

Kontakta oss

Vill du ha hjälp med att boka en möteslokal eller frågor om avtal eller våra mötestjänster? Kontakta oss på 0771 505 500 (kl. 9.00-16.00) eller via bokning@svenskamoten.se.

Konferensförfrågan

Vill du ha personlig hjälp med din bokning av våra erfarna mötesplanerare? Fyll i dina önskemål, så återkommer vi med förslag som passar dig i en samlad offert.

Boka direkt

Det här är alternativet för dig som snabbt, enkelt och smidigt vill hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.