Inga sparade anläggningar!

Välj språk

Visa orginalspråket
Frågor & svar

Barsebäck Resort

Landsbygd, golf och hälsofokus nära Malmö

Övrig mötesplats

Övriga mötesplatser Om du inte hittar rätt anläggning för ditt möte bland våra utvalda medlemmar eller de kedjeanläggningar vi samarbetar med, kan vi också hjälpa till att boka alla Sveriges övriga mötesplatser. Våra kunniga mötesplanerare guidar dig till den rätta mötesplatsen för just dina behov. Som avtalskund till Svenska Möten får du tyvärr ingen rabatt på våra övriga mötesplatser.

Konferensförfrågan

Boka nu: 0771-50 55 00
0 enkelrum 36 dubbelrum 144 bäddar 1 konferensrum 0 grupprum Max 30 deltagare 80 sittplatser Ej tillgänglighetsanpassat Fritt WiFi Inrikesflyg
Sturup 60 km
Utrikesflyg
Kastrup 71 km
Tåg
Dösjöbro 8 km

Konferens precis bredvid golfbanan

Förläng känslan med en natt i helt nyrenoverade hotellrum. De 36 rummen har en skandinavisk inredningsstil med många fina detaljer och materialval och känslan av Skåne. På väggarna hänger fotokonst av Jacob Sjöman. Rummen är luftiga och ljusa med stora fönster och vackra utblickar. Allt för att du ska trivas och slappna av, det kommer att märkas. Här sover man gott.

Avskildhet eller sällskap - hur vill ni bo?

Här kan du välja att bo i eget hus mitt på området, nära till allt. Husen är nyrenoverade med hög standard och härliga sociala ytor och stora, kompletta kök. Man känner snabbt igen färger och former från omgivningarna utanför, som skapar en rofylld känsla och bäddar för trivsel. Inredningen i villorna är klassiskt skandinaviskt. Husen har alla en egen altan, möblerad för ett avslappnat häng eller som en plats att njuta av morgonkaffet.

Energi in och energi ut

Den perfekta blandningen av arbetsfokus och umgänge med kollegorna. Skräddarsydda lösningar erbjuds med ett brett utbud av aktiviteter, mat, boenden och mötesrum att handplocka ifrån och skapa en minnesvärd upplevelse. Möteslokalen som ligger på andra våningen på klubbhuset, är möblerad i styrelsebord och inkluderar teknisk utrustning såsom storbildsskärm inkl. ljudanläggning, PC-projektor och digital white board.

Litorinavägen 128, 246 02 Löddeköpinge
Bil söderifrån Kör E4an och tag av vid avfart 23, följ sedan skyltar mot Barsebäck Resort. Bil norrifrån Kör E4:an och tag av vid avfart 24 kör ner till kusten och följ skyltar Barsebäck Resort. Följ skyltar mot Barsebäck Resort. Tåg Närmaste tågstation är Kävlinge, 7 km bort. Hotellet ordnar vid behov taxitransport från stationen.

Mötesrum

Högt i tak, bra belysning, stora bord och extra sköna stolar som kan höjas, sänkas och vippas. Extra många eluttag. Alla rum har egen altandörr.

Bio
Skol
Styr
U-bord
Öar
Lounge
Klubbhuset
30
16
21
18
24
0
  • Yta: 55 m²
  • Sluttande lokal: Nej
  • Scen i lokalen: Nej
  • Fönster i lokalen: Ja
  • Grupprum i anslutning: Nej
  • Teknik/övrigt:

    Storbildstv med airserver, högtalare, förstärkare, projektor, digital whiteboard och blädderblock. trådlöst internet.

Tipsa andra om Barsebäck Resort

Andra anläggningar i Skåne