Inga sparade anläggningar!

Välj språk

Visa orginalspråket
Frågor & svar

Blåsingsborgs Gårdshotell

Havsnära möten i klassisk skånegård i Södra Mellby, en timme från Malmö

Övrig mötesplats

Övriga mötesplatser Om du inte hittar rätt anläggning för ditt möte bland våra utvalda medlemmar eller de kedjeanläggningar vi samarbetar med, kan vi också hjälpa till att boka alla Sveriges övriga mötesplatser. Våra kunniga mötesplanerare guidar dig till den rätta mötesplatsen för just dina behov. Som avtalskund till Svenska Möten får du tyvärr ingen rabatt på våra övriga mötesplatser.

Konferensförfrågan

Boka nu: 0771-50 55 00
0 enkelrum 20 dubbelrum 48 bäddar 2 konferensrum 3 grupprum Max 40 deltagare 65 sittplatser Ej tillgänglighetsanpassat Fritt WiFi Inrikesflyg
Österlen/Kristianstad 35 km
Utrikesflyg
Malmö/Sturup 60 km
Tåg
Simrishamn 16 km

Ostörda möten i klassisk lantidyll

En timme från Malmö ligger Blåsingsborg, en klassisk skånegård på det vackra Österlen som varsamt omvandlats till ett gårdshotell med krog. Ni möts av en rofylld och romantisk lantidyll långt från stadens stress.På Blåsingsborg kan ni välja att konferera ostört och få hela gården för er själva. Närheten till havet ingår! Efter en dag med möten vilar ni ut i de charmiga hotellrummen, alla med sin egen karaktär och möblering.

Svenska smaker på närodlad meny

Köket på Blåsingsborg följer en enkel filosofi. Utgångspunkten är Österlens egna skafferi med odlare och bönder precis runt hörnet. Det är kockarna själv som saltar, rimmar, gravar och lägger in. Förvänta er gårdssmaker från det klassiska svenska köket med lamm, kalv, fisk, fågel och vilt på en säsongsanpassad meny.

Upplev Österlens vackra natur från hästryggen

Passa på att besöka Kiviks Musteri under er konferens! Gå på guidad tur i Äpplets hus och smaka på lokalproducerad cider och calvados. På Nordic Sea Winery, ett modernt vineri beläget i vackra Simrishamn har ni möjlighet att gå i vinskola ledd av vana sommmelierer och vinmakare. För er som vill upp på hästryggen rekommenderas turridning, det finns hästar för både nybörjare och proffs. Eller så kopplar ni bara av med massage och ett dopp i jacuzzin.

Blåsingsborg, Svinaberga, 277 35 Kivik

Blåsingsborgs Gårdshotell ligger strax intill Stenshuvuds Nationalpark, 2 km söder om Kivik. Hit kommer man lätt med bil men vill ni åka flyg, tåg eller buss så ordnar personalen transport för er till Blåsingsborg.

GPS-kordinatorer: 55 gr 39´49.4´N 14gr 13´57.5´E

Mötesrum

På Blåsingsborgs Gårdhotell möts ni ostört i avskildhet med havet i närheten. Välj mellan två funktionella mötesrum eller boka hela gården till er konferens.

Bio
Skol
Styr
U-bord
Öar
Lounge
Astrakan
30
27
24
28
28
 • Yta: 55 m²
 • Sluttande lokal: Nej
 • Scen i lokalen: Nej
 • Fönster i lokalen: Ja
 • Grupprum i anslutning: Ja
 • Teknik/övrigt:

  Traditionell utrustning, dataprojektor, internetuppkoppling samt frukt och vatten.

Åkerö
14
12
10
12
12
 • Yta: 25 m²
 • Sluttande lokal: Nej
 • Scen i lokalen: Nej
 • Fönster i lokalen: Ja
 • Grupprum i anslutning: Ja
 • Teknik/övrigt:

  Traditionell utrustning, dataprojektor, internetuppkoppling samt frukt och vatten.

Tipsa andra om Blåsingsborgs Gårdshotell

Andra anläggningar i Skåne