Inga sparade anläggningar!
Frågor & svar

Möteslokaler och konferensrum i Karlstad

Det finns stora möjligheter för dig som planerar en konferens, kongress, eller kickoff i Karlstad. Här finner du en stor kapacitet och mångfald  i både konferensanläggningar och hotellrum, erfarenheten samt kunskapen och viljan att erbjuda bästa tänkbara service i alla led. I Karlstad finner du ett brett utbud av mat och dryck, nöjen och alla tänkbara former av aktiviteter.

Tips! Klicka även i “Kedjeanläggningar” och “Övriga mötesplatser” för att se fler alternativ på anläggningar!

Utvalda medlemsanläggningar

Symbolen "Utvald av Svenska Möten" får bara de allra bästa mötesanläggningarna i Sverige lov att använda. Det innebär att när du bokar ditt möte på någon av våra utvalda medlemmar så garanterar vi att du får uppleva unika, fristående, hållbara och Svanenmärkta mötesanläggningar av högsta kvalitet. Dessutom bidrar du till lokala arbetstillfällen med schyssta villkor. Som avtalskund till Svenska Möten får du rabatt på våra utvalda medlemsanläggningar samt våra ytterligare cirka 220 landstäckande kedjehotell.

Kedjeanläggningar

För att kunna hjälpa dig att boka ditt möte på en plats där våra utvalda mötesanläggningar inte finns eller av någon anledning inte kan ta emot, samarbetar vi med de stora, landstäckande hotellkedjorna. Ett tryggt val när våra egna utvalda anläggningar inte räcker till. Som avtalskund till Svenska Möten får du rabatt på våra utvalda medlemsanläggningar samt våra ytterligare cirka 220 landstäckande kedjehotell.

Övriga mötesplatser

Om du inte hittar rätt anläggning för ditt möte bland våra utvalda medlemmar eller de kedjeanläggningar vi samarbetar med, kan vi också hjälpa till att boka alla Sveriges övriga mötesplatser. Våra kunniga mötesplanerare guidar dig till den rätta mötesplatsen för just dina behov. Som avtalskund till Svenska Möten får du tyvärr ingen rabatt på våra övriga mötesplatser.
Visa karta