Inga sparade anläggningar!

Välj språk

Visa orginalspråket
Frågor & svar

Hotellkedjor inom Svenska Möten

Inom Svenska Möten samarbetar vi med flera hotellkedjor för möten och konferenser, från Luleå i norr till Malmö i söder. Du kan boka på cirka 130 utvalda, kvalitetssäkrade och miljömärkta utvalda mötesplatser och ytterligare cirka 220 landstäckande kedjehotell.

✓ Nordic Choice Hotels (Clarion Hotels, Quality Hotels och Comfort Hotels)
✓ Scandic Hotels (samtliga hotell)
✓ Best Western Hotels (utvalda)
✓ Radisson Hotels (utvalda)
✓ Elite Hotels (utvalda)
✓ First Hotels (utvalda)

Har du frågor kring våra avtal med hotellkedjorna och vad det innebär för dig som avtalskund, hör av dig till oss.

Scandic är en av Sveriges största leverantörer av konferenser och möten. Scandic tror på mötets kraft. Att det som sker i mötesrummet kan förändra världen – något de gång på gång sett med egna ögon. Scandic har hotell för din konferens över hela Sverige. Med allt från renodlade mötes- och konferenshotell nära flygplatser till centralt belägna cityhotell med populära restauranger, är möjligheterna att mötas många. Hållbarhet är en naturlig del i deras arbete, varje dag, på varje hotell, och för varje medarbetare, oavsett titel eller bakgrund.
Utvalda Scandic Hotels >>

400 Scandic
4000 Bestwestern

Best Western Hotels & Resorts har gjort sig känt för ett engagerat bemötande med fokus på såväl hotellvistelsen som upplevelsen av orten. Deras 3- eller 4-stjärniga hotell som kort och gott heter Best Western gör anspråk på att vara lokala mötesplatser i välkomnande miljöer. Du kommer att få uppleva hög kvalitet, personlig service och trevliga konferenslokaler och lösningar för alla typer av konferenser och event.
Utvalda Best Western Hotels >>

Radisson Hotel Group och Radisson Meetings har utvecklat sitt koncept kring de tre pelarna för lyckade evenemang: personligt, professionellt och minnesvärt. Dessa tre pelare säkerställer att ditt evenemang blir en minnesvärd upplevelse. Radisson Meetings är den enda hotellgrupp som automatiskt kompenserar koldioxidutsläpp för varje möte och evenemang som äger rum, utan extra kostnad för dig som kund. De samarbetar med First Climate, en av världens största organisationer för koldioxidkompensering. Samtliga svenska hotell och mötesanläggningar är certifierade av den internationella miljömärkningen Green Key.
Utvalda Radisson Hotels >>

Radisson Hotels
400 Elitehotels

Elite Hotels består i dag av mer än trettio kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i norr. Varje hotell har en egen historia och speciell karaktär. Du hittar ett Elite Hotel oftast i unika och varsamt renoverade byggnader. Deras ambition är att förena klassisk stil med moderna trender och skapa en minnesvärd hotellvistelse. Erfarna mötesrådgivare finns vid din sida från det första mötet till avresan.
Utvalda Elite Hotels >>

Nordic Choice Hotels är en av Nordens största hotellkoncerner med över 200 hotell och marknadsför kedjorna Comfort Hotel, Quality Hotel, Clarion Hotel och Clarion Collection samt 34 fristående hotell och longstaybolaget Strawberry Living. Samtliga hotell är miljöcertifierade enligt ISO 14001. Nordic Choice Hotels har ett stort urval av hotell i hela landet, oavsett om du är på jakt efter ett centralt hotell i Stockholm, Göteborg eller Malmö eller ett hotell i de mindre städer och större orter.
Utvalda Nordic Choice Hotels >>

400 Nordicchoice

Vi finns här för dig!

Kontakta oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss.

Team Leader Försäljning/Key Account

Team Leader Försäljning/Key Account

Karin Molnö

0771-50 55 00

  • I och med att du kontaktar oss via vårt webbformulär godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy >>