Inga sparade anläggningar!

Välj språk

Visa orginalspråket
Frågor & svar

Clarion hotel & Congress Sea U

Kedjeanläggning

Kedjeanläggningar För att kunna hjälpa dig att boka ditt möte på en plats där våra utvalda mötesanläggningar inte finns eller av någon anledning inte kan ta emot, samarbetar vi med de stora, landstäckande hotellkedjorna. Ett tryggt val när våra egna utvalda anläggningar inte räcker till. Som avtalskund till Svenska Möten får du rabatt på våra utvalda medlemsanläggningar samt våra ytterligare cirka 220 landstäckande kedjehotell.

Konferensförfrågan

Boka nu: 0771-50 55 00
50 enkelrum 200 dubbelrum 500 bäddar 20 konferensrum 6 grupprum Max 1000 deltagare 200 sittplatser Tillgänglighetsanpassat Fritt WiFi Inrikesflyg
Ängelholm 35 km
Utrikesflyg
Copenhagen airport 96 km
Tåg
Helsingborgs Centralstation 0.5 km

Pulserande, internationellt och lyxigt

Nya Clarion Hotel Sea U har massor av plats för en weekend i Helsingborg, konferens eller kickoff, after work och en skön avslappningsresa med vännerna. Hotellet har ett fantastiskt läge, en uppvärmd takpool, rooftop bar och självklart finns det gym, flera barer och restauranger.

Få en känsla av weekend hela veckan och njut av en drink i vår rooftop bar, med magisk utsikt över havet, ta ett dopp i takpoolen eller ät en bit mat i vår Japansk-Peruanska restaurang AMA Nikkei Restaurant, där lokala råvaror blandas med internationella smaker. Hos oss är alla välkomna. I vårt Living Room kan du både umgås med dina vänner och möta nya människor. Med havet, strandpromenaden, city, kontinenten och nöjesstället The Tivoli som närmaste grannar sitter du alltid på första parkett.

Största hotellet i Helsingborg

Clarion Hotel Sea U är Helsingborgs allra största hotell, med 250 hotellrum och en kongresshall som rymmer hela 1250 personer.

En ny stadsdel växer fram
Clarion Hotel Sea U är en del av Sea U Helsingborg, där man utvecklar Ångfärjetomten till en ny attraktiv mötesplats i Helsingborg. Förutom hotellet byggs 155 bostäder och i samma område finns nöjeslegenden The Tivoli. Njut av restauranger, kongress- och konferenslokaler, bar, gym och ett garage. Vi ses på Clarion Hotel Sea U i Helsingborg!

Kungsgatan 1, 252 21 Helsingborg

Tipsa andra om Clarion hotel & Congress Sea U