Inga sparade anläggningar!

Välj språk

Visa orginalspråket
Frågor & svar

Boka konferens i Helsingborg

Här hittar du de anläggningar i Helsingborg som vi samarbetar med.

Med havet ständigt närvarande intill ligger ”Sundets pärla” Helsingborg i nordvästra Skåne. I denna del av Öresund är du aldrig långt från grannlandet Danmark och grannstaden Helsingör, en kort båtresa bort. Helsingborg erbjuder fin stadsmiljö med en blandning av både historia och framtid. Strosa längs den härlig hamnpromenaden, ät gott på någon av stadens alla restauranger och gör en utflykt till Norra Hamnen, Sofieros slott eller någon av stadens alla butiker.

Helsingborg nås bekvämt med bil, tåg eller flyg. Ängelholm Helsingborg Flygplats ligger ca 35 km bort. Ta dig smidigt runt i staden till fots eller med stadsbussarna, lokaltåg till närliggande orter.

Konferera bekvämt på någon av våra centralt belägna anläggningar med närhet till både staden och havet. Moderna, flexibla och välutrustade lokaler och mötesytor utefter ert behov.

Tips: Klicka även i “Kedjeanläggningar” och “Övriga mötesplatser” för att se fler alternativ på anläggningar!

Utvalda mötesplatser Symbolen "Utvald av Svenska Möten" får bara de allra bästa mötesplatserna i Sverige lov att använda. Det innebär att när du bokar ditt möte på någon av våra utvalda mötesplatser så garanterar vi att du får uppleva unika, fristående, hållbara och Svanenmärkta mötesplatser av högsta kvalitet. Dessutom bidrar du till lokala arbetstillfällen med schyssta villkor. Som avtalskund till Svenska Möten får du rabatt på våra utvalda mötesplatser samt våra ytterligare cirka 220 landstäckande kedjehotell.
Kedjeanläggningar För att kunna hjälpa dig att boka ditt möte på en plats där våra utvalda mötesanläggningar inte finns eller av någon anledning inte kan ta emot, samarbetar vi med de stora, landstäckande hotellkedjorna. Ett tryggt val när våra egna utvalda anläggningar inte räcker till. Som avtalskund till Svenska Möten får du rabatt på våra utvalda medlemsanläggningar samt våra ytterligare cirka 220 landstäckande kedjehotell.
Övriga mötesplatser Om du inte hittar rätt anläggning för ditt möte bland våra utvalda medlemmar eller de kedjeanläggningar vi samarbetar med, kan vi också hjälpa till att boka alla Sveriges övriga mötesplatser. Våra kunniga mötesplanerare guidar dig till den rätta mötesplatsen för just dina behov. Som avtalskund till Svenska Möten får du tyvärr ingen rabatt på våra övriga mötesplatser.
0
0

Kontakta oss

Vill du ha hjälp med att boka en möteslokal eller frågor om avtal eller våra mötestjänster? Kontakta oss på 0771 505 500 (kl. 9.00-16.00) eller via bokning@svenskamoten.se.

Konferensförfrågan

Vill du ha personlig hjälp med din bokning av våra erfarna mötesplanerare? Fyll i dina önskemål, så återkommer vi med förslag som passar dig i en samlad offert.

Boka direkt

Det här är alternativet för dig som snabbt, enkelt och smidigt vill hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.