Boka ditt möte eller konferens med
hjälp av Sveriges mötesexpert

Konferensförfrågan

Vill du ha personlig hjälp med din bokning av våra erfarna mötesplanerare? Fyll i dina önskemål, så återkommer vi med förslag som passar dig i en samlad offert.

Boka-själv-verktyg

Det här är alternativet för dig som snabbt, enkelt och smidigt vill hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Covidpass från den 1 december – vad gäller?

Kravet på Covidpass för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus för över 100 personer från och med den 1 december, gäller i regel inte för företag och organisationers egna möten och konferenser. Om ett företag däremot väljer att bjuda in allmänheten till exempelvis ett seminarium, så räknas det som en allmän sammankomst och då krävs Covidpass.

Vad gäller för julbord?

Ett julbord i sig är ingen allmän sammankomst eller offentlig tillställning i ordningslagens mening, så ett julbord omfattas i regel inte av kravet på Covidpass, så länge det är ett slutet sällskap.

För att vara på den säkra sidan rekommenderar vi att alla vaccinerade har ett Covidpass nedladdat i mobilen att visa på begäran.

Fysiskt, hybrid, digitalt eller någonting mitt emellan?

Vilken typ av mötesplats är rätt för ditt syfte? Vi guidar dig till den perfekta platsen bland Sveriges bästa konferensanläggningar. Här hittar du alla våra konferenserbjudanden >>

Senaste nytt från mötesvärlden

Håll dig uppdaterad om vad som händer inom mötesvärlden! Läs om de senaste nyheterna blandat med tips, trendspaning och inspiration.

#svenskamöten

Svenska Mötens magasin

Svenska Mötens magasin är fullt av inspiration till dig som vill bli ännu bättre på att planera och genomföra framgångsrika möten. Här delar vi med oss av handfasta tips och råd, läsvärda intervjuer, den senaste tekniken och hjälpmedlen, inspirerande reportage om spännande mötesplatser och mycket, mycket mer!