Boka ditt möte eller konferens med
hjälp av Sveriges mötesexpert

Kontakta oss

Vill du ha hjälp med att boka en möteslokal, frågor om avtal, eller ta del av någon av våra mötestjänster? Kontakta oss på 0771 505 500 (kl. 9.00-16.00) eller via bokning@svenskamoten.se.

Konferensförfrågan

Vill du ha personlig hjälp med din bokning av våra erfarna mötesplanerare? Fyll i dina önskemål, så återkommer vi med förslag som passar dig i en samlad offert.

Boka-själv-verktyg

Det här är alternativet för dig som snabbt, enkelt och smidigt vill hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Vi hjälper dig att mötas coronasäkert!

Pandemi eller ej, även den här hösten – eller kanske speciellt den här hösten – behöver lag svetsas samman för att hitta glädjen, gemenskapen och lusten till att arbeta tillsammans mot de uppsatta målen. Planer behöver fortfarande smidas och strategier vässas. Medarbetare behöver fortfarande känna delaktighet i målen som sätts och besluten som tas, för att kunna prestera och känna engagemang. Inte minst behöver dina medarbetare mötas för att tanka energi till att hålla motivationen uppe under en lång höst av distansarbete.

Sveriges mötesplatser tar sitt fulla ansvar för att minska smittspridningen och vidtar alla åtgärder för att ni ska kunna mötas tryggt och coronasäkert.

Så våga samla dina medarbetare för att motivera, engagera och värna om er viktiga företagskultur. Våga mötas för att samtala, planera, utbilda, stötta, fira, få in nya medarbetare i gänget, äta, umgås, inspirera och inspireras. Kollegor behöver varandra och Sveriges mötesplatser behöver er.

Vi finns här precis som vanligt för att guida dig rätt.

Väl mött i höst!

Sylvia Nylin, vd Svenska Möten

Senaste nytt från mötesvärlden

Håll dig uppdaterad om vad som händer inom mötesvärlden! Läs om de senaste nyheterna blandat med tips, trendspaning och inspiration.

Fysiskt, digitalt eller någonting mitt emellan?

Vilken typ av mötesplats är rätt för ditt syfte? Vi guidar dig till den perfekta platsen bland Sveriges bästa konferensanläggningar. Här hittar du alla våra konferenserbjudanden >>

#svenskamöten

Svenska Mötens magasin

Svenska Mötens magasin är fullt av inspiration till dig som vill bli ännu bättre på att planera och genomföra framgångsrika möten. Här delar vi med oss av handfasta tips och råd, läsvärda intervjuer, den senaste tekniken och hjälpmedlen, inspirerande reportage om spännande mötesplatser och mycket, mycket mer!