Boka ditt möte eller konferens med
hjälp av Sveriges mötesexpert

Kontakta oss

Vill du ha hjälp med att boka en möteslokal, frågor om avtal, eller ta del av någon av våra mötestjänster? Kontakta oss på 0771 – 505 500 eller via e-post bokning@svenskamoten.se.

Konferensförfrågan

Vill du ha personlig hjälp med din bokning av våra erfarna mötesplanerare? Fyll i dina önskemål, så återkommer vi med förslag som passar dig – oftast inom bara ett par timmar.

Boka-själv-verktyg

Det här är alternativet för dig som snabbt, enkelt och smidigt vill hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Vi hjälper dig att mötas tryggt i Coronatider

Alla vi som tror på mötets kraft och brinner för den kraft och energi som personliga möten mellan människor ger, saknar våra möten och längtar tills vi får träffas igen. Tills dess ställer vi om och fortsätter guida dig till bra och säkra möten.

I samband med risken för spridning av coronaviruset förstår vi att många möten och konferenser som bokats genom Svenska Möten nu bokas av. Vi vill vädja om att i första hand försöka boka om till ett senare datum i den mån det är möjligt eller ställa om ett planerat möte till ett studio-evenemang, livesändning eller videokonferens med deltagare i hemmets trygga vrå.
Din guide till digitala möten på våra anläggningar >>

Om mötet ändå måste bokas av vill vi för tydlighetens skull informera dig om att merparten av Sveriges mötesanläggningar använder branchorganisationens Visitas avbokningsregler. Det är däremot frivilligt och därför kan avbokningsreglerna ibland variera mellan anläggning till anläggning och storlek på grupp. Ytterst är det alltid anläggningens egna avbokningsvillkor som bifogades till bekräftelsen som gäller.
Vanliga frågor och svar >>

Vi finns här precis som vanligt för att guida dig rätt till säkra nybokningar, digitala möten, ombokningar och avbokningar.

Sylvia Nylin, vd Svenska Möten

Senaste nytt från mötesvärlden

Håll dig uppdaterad om vad som händer inom mötesvärlden! Läs om de senaste nyheterna blandat med tips, trendspaning och inspiration.

Fysiskt eller digitalt eller någonting mitt emellan?

Vilken typ av mötesplats är rätt för ditt syfte? Vi guidar dig till den perfekta platsen bland Sveriges bästa konferensanläggningar. Här hittar du alla våra konferenserbjudanden >>

#svenskamöten

Svenska Mötens magasin

Svenska Mötens magasin är fullt av inspiration till dig som vill bli ännu bättre på att planera och genomföra framgångsrika möten. Här delar vi med oss av handfasta tips och råd, läsvärda intervjuer, den senaste tekniken och hjälpmedlen, inspirerande reportage om spännande mötesplatser och mycket, mycket mer!