Boka ditt möte eller konferens med
hjälp av Sveriges mötesexpert

Kontakta oss

Vill du ha hjälp med att boka en möteslokal eller frågor om avtal eller våra mötestjänster? Kontakta oss på 0771 505 500 eller via bokning@svenskamoten.se

Konferensförfrågan

Vill du ha personlig hjälp med din bokning av våra erfarna mötesplanerare? Fyll i dina önskemål, så återkommer vi med förslag som passar dig i en samlad offert.

Boka direkt

Det här är alternativet för dig som snabbt, enkelt och smidigt vill hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Vi hjälper dig att boka och genomföra coronasäkra möten.

Hotell och konferensanläggningar berörs inte av den nya pandemilagen. Det innebär att företag, föreningar och andra privata sammanslutningar precis som tidigare får arrangera möten för slutna sällskap på hotell och konferensanläggningar med fler än åtta deltagare. Om allmänheten har tillträde till mötet, konferensen, seminariet eller liknande, är det dock att betrakta som en allmän sammankomst och då gäller fortsatt begränsningen till max åtta deltagare.

Anläggningen tar naturligtvis fortfarande ansvar för att säkerställa att alla lagar och regler följs, att alla åtgärder för att stoppa smittspridning av covid-19 vidtas. Och självklart gäller som vanligt att alla ska ta sitt ansvar genom att tvätta händerna, hålla avstånd och stanna hemma vid minsta sjukdomssymptom.

Läs mer om vilka åtgärder som mötesanläggningar gör här >> 
Vår checklista för coronasäkra möten hittar du här >>

Vi finns här precis som vanligt för att guida dig rätt, bland fysiska och digitala möten.

Väl mött!
Svenska Möten

Senaste nytt från mötesvärlden

Håll dig uppdaterad om vad som händer inom mötesvärlden! Läs om de senaste nyheterna blandat med tips, trendspaning och inspiration.

Fysiskt, digitalt eller någonting mitt emellan?

Vilken typ av mötesplats är rätt för ditt syfte? Vi guidar dig till den perfekta platsen bland Sveriges bästa konferensanläggningar. Här hittar du alla våra konferenserbjudanden >>

#svenskamöten

Svenska Mötens magasin

Svenska Mötens magasin är fullt av inspiration till dig som vill bli ännu bättre på att planera och genomföra framgångsrika möten. Här delar vi med oss av handfasta tips och råd, läsvärda intervjuer, den senaste tekniken och hjälpmedlen, inspirerande reportage om spännande mötesplatser och mycket, mycket mer!