Boka ditt möte eller konferens med
hjälp av Sveriges mötesexpert

Kontakta oss

Vill du ha hjälp med att boka en möteslokal eller frågor om avtal eller våra mötestjänster? Kontakta oss på 0771 505 500 eller via bokning@svenskamoten.se

Konferensförfrågan

Vill du ha personlig hjälp med din bokning av våra erfarna mötesplanerare? Fyll i dina önskemål, så återkommer vi med förslag som passar dig i en samlad offert.

Boka direkt

Det här är alternativet för dig som snabbt, enkelt och smidigt vill hitta din anläggning och möteslokal, se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt.

Hur många får mötas – vad gäller?

Slutna företagskonferenser på mötesanläggningar omfattas inte av de rådande begränsningarna av antalet deltagare i allmänna sammankomster. För att en sammankomst skall ses som allmän krävs att den anordnas för allmänheten eller att allmänheten har tillträde till den. Hotell- och mötesanläggningar omfattas istället av de regler för trängsel och alkoholservering som Folkhälsomyndigheten beslutat om. Det innebär att möten och konferenser av alla storlekar är tillåtna så länge Folkhälsomyndighetens direktiv följs och att folksamlingar och trängsel undviks.

Läs mer om vilka åtgärder som mötesanläggningar gör här >> 
Vår checklista för coronasäkra möten hittar du här >>

Vi finns här precis som vanligt för att guida dig rätt, bland fysiska och digitala möten.

Väl mött!
Svenska Möten

Fysiskt, hybrid, digitalt eller någonting mitt emellan?

Vilken typ av mötesplats är rätt för ditt syfte? Vi guidar dig till den perfekta platsen bland Sveriges bästa konferensanläggningar. Här hittar du alla våra konferenserbjudanden >>

Senaste nytt från mötesvärlden

Håll dig uppdaterad om vad som händer inom mötesvärlden! Läs om de senaste nyheterna blandat med tips, trendspaning och inspiration.

#svenskamöten

Svenska Mötens magasin

Svenska Mötens magasin är fullt av inspiration till dig som vill bli ännu bättre på att planera och genomföra framgångsrika möten. Här delar vi med oss av handfasta tips och råd, läsvärda intervjuer, den senaste tekniken och hjälpmedlen, inspirerande reportage om spännande mötesplatser och mycket, mycket mer!